Satulabussi Kit


Satulabussi Kit

INFOA SATULABUSSIN TILAAMISEEN LIITTYVISTÄ ASIOISTA! 

Kustannukset 

Kiinteät kulut, jotka tulevat asiakkaille satulabussin tilaamisesta ovat sovitusmaksu 70€ sekä kilometrikorvaukset 1,40€ per kilometri edestakaisin matkat + mahdolliset toppaus/huoltotyöt/ satulan ostohinta. Kilometrikorvaukset jaetaan kierroksen osallistujien kesken. 

Sovitusmaksu ja kilometrikustannukset koostuvat henkilöstökuluista sekä raskaan ajoneuvon eli bussin ylläpidosta ja polttoainekuluista. 

Laskutus 

Veloitamme kilometrikorvaukset ja sovitusmaksun tallilla. Maksuvälineenä toimivat mobilePay ja pankkikortti. Satulan toppaustyöt ja satulan ostot laskutamme erikseen laskulla. 

Voit myös maksaa työt/satulan Resurs bankin kautta erissä, jolloin saat 3 kuukautta korotonta maksuaikaa. Voimme tehdä lainahakemuksen puolestasi!  

SATULABUSSIN PALVELUT 

Satulansovitukset 

Satulabussi kuljettaa mukanaan laadukkaita käytettyjä ja uusia satuloita hintaluokassa 1500€-4700€. Satulaseppämme pyrkii ottamaan huomioon toivotun budjetin, mutta emme voi luvata, että juuri toivomallanne budjetilla löytyy bussista satula, sillä bussiin mahtuu luonnollisesti vain rajoitettu määrä satuloita. (Reilu 100 satulaa.) Hankaliin selkiin voimme kuitenkin tarjota aina Jeremy Rudge- mittatilaussatulan, jolla päästään niin lähelle täydellisesti istuvaa satulaa, kun vain on mahdollista! Satula tehdään hevosen mittojen ja asiakkaan toivomusten mukaan. Jeremy Rudge saddlery on erikoistunut mittatilaussatuloiden valmistukseen ja ovat alansa huippuja siinä. Lisää mittatilaussatuloista voit kotisivujemme lisäksi lukea suoraan valmistajan kotisivuilta: www.jeremyrudgesaddlery.co.uk 

Satulansovitukseen pidemmillä kierroksilla varaamme aikaa noin 1h- 1h30min per ratsukko. Satula on hyvä katsoa ratsain, joten olethan pukeutunut ratsastusvaatteisiin ja hoitanut hevosen ratsastuskuntoon. Ratsain katsominen ei kuitenkaan ole pakollista. Satulaseppämme jättää sovitukseen parhaan / parhaat vaihtoehdot. Tyypilinen määrä sovitukseen jätettäviä satuloita on noin yksi-kaksi satulaa, kun olemme useamman asiakaskäynnin kierroksella. Satulan mahdollisesta palautuksesta ja sen kustannuksista vastaa asiakas. Satulan voi lähettää meille postissa tai tuoda Nevaksen toimipisteeseen. 

Satulan toppaus ja muut huoltotyöt 

Satulaseppämme arvioi ratsukon nykyisen satulan/satuloiden istuvuuden ja tarpeen mukaan ottaa satulan mukaansa toppaukseen / korjattavaksi Nevaksen toimipisteeseen. Tällä hetkellä emme pysty tekemään toppaustöitä tallilla aikataulullisista syistä johtuen. Satulaseppämme muokkaa myös lateksipaneelisia satuloita mm. kaikki ranskalaiset satulat. Hinnasto nähtävissä kotisivuillamme www.satulabussi.fi. Huom. lateksityöt poikkeavat täysin villatopatuista satuloista. Ne ovat isompitöisiä ja siksi hinnakkaampia. Huollettu satula on noudettavissa Nevaksesta Sipoosta tai tarpeen mukaan lähetämme postissa satulan takaisin asiakkaalle, postikustannukset ovat 20,-. Toisinaan satulan huollon jälkeen, varsinkin lateksipatjaisissa satuloissa tarvitaan toinen satulansovitus. Tällöin ratsukon on varauduttava saapumaan Nevaksen toimipisteeseen satulansovitukseen.

Varustemyynti 

Satulabussissa kulkee mukana satulavyöt ja erilaiset padit, sekä satulan hoitotuotteet. 

AIKATAULUT 

Aikataulujen suunnittelu on haastava tehtävä, kun suunnittelemme satulabussin reititystä paikkakunnalle. Annamme asiakkaalle arvioidun aikataulun bussin saapumisesta tallille. Toivomme kuitenkin joustoa aikatauluihin, sillä meidän on todella vaikeaa arvioida, kuinka kauan lopulta satulansovituksiin ja matkoihin kuluu aikaa matkan varrella. Huolehdithan siitä, että varsinkin talvella ja keväällä tiet ovat kunnossa ja bussi mahtuu kääntymään tallin pihassa. Yleensä aamupäivän tallikäynnit pysyvät paremmin aikataulussa kuin iltapäivän tallit. Myöhästymisiä saattaa tulla ja pyrimme näistä muutoksista infoamaan asiakasta kierroksen aikana. Joten toisin sanoen, toivomme, ettei meitä tilata kiireen keskelle, sillä emme voi taata täysin aikataulussa pysymistä, vaikka tähän 100% pyrimme, kun kierrokselle lähdemme. 

ILMOITTAUTUMINEN!  

Kun tilaat satulabussin, lähetä mailitse seuraavat tiedot: 

-yhteystiedot (nimi, osoite, puhnumero, sähköposti ) 

-tallin nimi ja osoite 

-etsitkö koulu-, este- tai yleissatulaa 

-minkä tyyppinen hevonen sekä ratsastajan pituus (voit lähettää myös kuvat hevosen selästä) 

-toivomus satulan istuimen koosta 

Tervetuloa satulabussin matkaan! 

Ystävällisin terveisin, 

Satulaseppä ja Satulaputiikin henkilökunta

 

 

Tilaa Satulabussi: 0400 474 395.