Meyer Selles


Meyer Selles

Tämä satula edustaa ranskalaista satulanvalmistuksen huippuosaamista! Meyer on yksi parhaiten kansainvälisissä kilpailussa menestyneistä satuloista ja nyt tämä satula on saatavilla meillä myös Suomessa.

Satuloillaan maailmanmainetta niittänyt herra Meyer on pitkänlinjan satulaseppä, joka on kehittänyt nämä huippu satulat yhdessä alan parhaimipien eläinlääkärien ja ratsastajien kuten Philippe Rozier, Eric Navet (Olympia kultamitalisti) ja kouluratsastaja Odile van Doornin kanssa. Lopputuloksena on syntynyt satula, joka vapauttaa täydellisen liikkumismahdollisuuden hevoselle sekä suorituskyvyn ratsastajalle viimeisen päälle hiotulla satulan ergonomialla. Satulalla onkin voitettu useita kansainvälisiä mitaleja!

Miksi ostaa Meyer-satula?

• uniikki ja innovatiivinen, Meyer -satula on tulos jatkuvasta kehitystyöstä

• Erilaisuus syntyy innovaatiosta ja tekniikasta mm. hiilikuitu

• kehitetty yhteistyössä eläinlääkärien ja alan parhaimpien ratsastajien kanssa

• rungon design, siipien muoto ja asettelu antavat totaalisen vapauden lavoille tilan sekä mukavuudeen säälle

• leveä selkärangantila, joka on suuressa roolissa lanneselän toimintaan ja optimoi oikean tavan liikkua

Vaikka tuloksena onkin jo syntynyt euroopan huippu satula, Meyerin satulatiimi jatkuvasti kehittää satulaansa yhä parempiin tuloksiin yhdessä huippuratsastajien sekä koulutuksen läpikäynneistä hevosalan ammattilaisten kanssa. Meyer -satulat sopivat ratsastajille, jotka välittävät hevosensa hyvinvoinnista. Satulat ovat puhdasta ranskalaista käsityötä, joissa käytetään vain ranskalaisia materiaaleja.

Kollektiivisella kokemuksella pystymme reagoimaan spesifisiin pyyntöihin, ja suunnittelemaan mittatilaussatulan, joka palvelee niin sinua ratsastajana kuin myös hevostasi.

Hevonen ei ole ihmiseltä muuta ikinä pyytänyt kuin jatkuvaa innovaatiota.

-Meyer Selles-

meyer_satula_mustavalko
meyer_satula_zephyr_ponisatula
meyer_satula_ponant
meyer_satula_mistral
meyer_satula_mistral_musta
meyer_satula_aquilon
meyer_koulusatula_vendavel
previous arrow
next arrow

Meiltä satulan osto onnistuu myös osamaksulla ›