Myytävät satulat


Uudet ja käytetyt satulat

Uusien satuloidemme lisäksi satulaputiikistamme löytyy laaja kokoelma hyväkuntoisia ja laadukkaita käytettyjä satuloita. Koska meille on tärkeintä hevosen hyvinvointi, valikoimastamme löytyy pääsääntöisesti yli 1500 euron satuloita, jotka edustavat pidemmälle kehittynyttä satulan valmistustyötä.

Käytetyt satulat ovat joko putiikkiimme myyntivälitykseen tulleita satuloita tai putiikin omia satuloita. Voit varata ajan satulansovitukseen toimipisteeseemme tai tilata satula-auton tallillesi. Annamme ja lähetämme satuloita myös sovitukseen henkilötodistusta vastaan.

Kuntotarkastamme jokaisen myyntivälitykseen tulevan satulan. Satulalla on noin viikko sovitusaikaa ja tarpeen mukaan voimme sopia pidemmän ajan, jos tilanne niin vaatii. Varaathan sovitusviikolle useamman ratsastuskerran, sillä lopullisen mielipiteen satulan sopivuudesta tekee aina ratsastaja ja hevonen. Kun ostopäätös on tehty, satulalla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Myytävät satulat

Kuvagalleriasta voit tarkastella myynnissä olevia satuloitamme. Huomioithan, että galleriassa ei välttämättä ole kaikkia satuloitamme, joten kysythän rohkeasti, jos etsit tiettyä satulan merkkiä ja mallia.

 

satulatbarnsby

Meiltä satulan osto onnistuu myös osamaksulla ›