Putiikin satulat


putiikin satulat

Uusien satuloidemme lisäksi satulaputiikistamme löytyy laaja kokoelma hyväkuntoisia laadukkaita käytettyjä satuloita. Koska meille on tärkeintä hevosen hyvinvointi, valikoimmastamme löytyy pääsääntöisesti yli 1000 euron satuloita, jotka edustavat pidemmälle kehittynyttä satulan valmistustyötä. Osa satuloista on myyntivälityssatuloita, ja loput putiikin omia satuloita. Voit varata ajan satulansovitukseen toimipisteeseemme tai tilata satulabussin tallillesi. Annamme ja lähetämme satuloita myös sovitukseen henkilötodistusta vastaan.

Kuntotarkastamme jokaisen myyntivälitykseen tulevan satulan. Myyntivälitys satulan kuntotarkastuksen hinta on 60 €. Me vastaamme myyntivälityksen aikana satulalle koituneista mahdollisista isoista vaurioista. Emme kuitenkaan vastaa satulan sovituksesta aiheutuneista normaaleista kulumisjäljistä. Satulalla on noin viikko sovitusaikaa ja tarpeen mukaan voimme sopia pidemmän ajan, jos tilanne niin vaatii. Kun ostopäätös on tehty, satulalla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Varaathan sovitusviikolle useamman ratsastuskerran, sillä lopullisen mielipiteen satulan sopivuudesta tekee aina ratsastaja ja hevonen.

Kuvagalleriasta voit tarkastella myynnissä olevia satuloitamme. Huomioithan, että galleriassa ei välttämättä ole kaikkia satuloitamme, joten kysythän rohkeasti, jos etsit tiettyä satulan merkkiä ja mallia.

 

Meiltä satulan osto onnistuu myös osamaksulla ›

satulatbarnsby