Meistä


satulan_sovittaja
satula-auto_sirola
satulaseppa_uusimaa
satulan_muokkaus
Shadow

MEISTÄ

Olemme Sipoon Nevas Gårdissa sijaitseva satulaputiikki, joka tarjoaa satulamyynnin lisäksi laadukkaat ja ammattitaitoiset satulan sovitus- ja satulasepän palvelut.

Satulaputiikin perustaja satulaseppä Petro Sirola on työskennellyt menestyksekkäästi alalla jo yli 30 vuotta.


Edustamme Euroopan huippu satuloita, kuten Jeremy Rudge -mittatilaussatulat ja Meyer Selles -satulat. Olemme huolella valikoineet juuri nämä kyseiset satulat, sillä niitä yhdistää satula-alan huippu osaaminen ja innovatiivisuus, erinomainen ergonomia ratsukolle sekä ennen kaikkea hyvä hinta-laatusuhde. Haluamme tarjota asiakkaillamme parasta mahdollista osaamista, mitä alalta löytyy!


Lisäksi putiikissamme on laaja valikoima laadukkaita käytettyjä este-, koulu- ja yleissatuloita, joita tullaan sovittamaan kauempaakin. Tarjoamme putiikkimme lisäksi asiakkaillamme satulabussi -palvelun. Asiakkaalla on mahdollista saada satulaputiikki tallinsa pihaan, jolloin säästytään hevosen kuljetukselta. Liikkuvan työmme vuoksi satulaputiikkimme on auki aina sovittaessa, eli sovithan tulostasi aina etukäteen.


Alansa tuntevalle satulasepälle on aina tärkeintä hevosen terveys. On tärkeää, että hevosen selässä on hyvin istuva satula, joka takaa nautinnollisen ratsastuksen niin hevoselle kuin ratsastajallekin. Toisin sanoen menestyvän ratsukon taustalla on aina ammattitaitoinen satulaseppä. Menestystä ei tarvitse mitata kilpakentillä, vaan jokainen ratsukko luo oman menestystarinansa vaikka ihan kotikentällä koulu- tai esteratsastuksen tehtäviä suorittaen. Siksi asiakaskuntamme koostuukin ensihevosen omistajista aina kansainvälisellä tasolla kilpaileviin ratsukoihin. Meille on ilo ja kunnia olla osa asiakkaidemme menestystarinaa!