Greenwich Olympian -koulusatulat


Greenwich Olympian -koulusatulat

Esittelemme ylpeänä 2012 vuoden olympialaisten innoittaman Greenwich Olympian -koulusatulamalliston!

Satulat valmistetaan käsin mittatilaustyönä Walsallissa, Englannissa, käyttäen laadukkainta nahkaa ja parhaimpia materiaaleja. Satuloissa yhdistyvät kaunis ja innovatiivinen suunnittelu ja ennen kaikkea hevosen kuin ratsastajan mukavuus. Valikoimamme on laaja ja monipuolinen mohdollistaen parhaan yksilöllisen istuvuuden.

Voit valita opastuksellamme haluamasi nahkalaadun, ompeleen ja koristelun! Sinulla on mahdollisuus teettä omasta satulasta uniikki kokonaisuus.

Kun aloimme maahantuomaan Greenwich Olympian -satulaa Suomeen vuonna 2015, emme voineet aavistaakaan miten upean suosion se saavutti jo heti ensimmäisenä vuonna. Tänä päivänä satula näkyykin jo suuresti niin kotimaisilla kuin ulkomaaalaisilla kilpakentillä. Greenwich Olympian -satulaa voimme rehellisesti kutsua vuosikymmenen löydöksi! Tämä satula on juuri sitä, mitä lupaakin! Satula on todellakin laadukasta käsityötä, innovatiivisuus huipussaan ja käyttömukavuus on ensiluokkaista niin hevoselle kuin ratsastajallekin. Ja vielä kaiken lisäksi satula on kaunis kuin karkki! Tämä satula sopii myös lyhytselkäisille kouluratsuille. Greenwich Olympian -satula on erittäin pehmeä ratsastajalle ja hevoselle. Satulassa on avara runko, jossa  on leveä selkärangan tila. Satulassa on myös ns. monoflap siivet, jolloin ratsastaja on mahdollisimman lähellä hevosta. Satulan kruunaa laadukas latex/villatoppaus.

Kaikkiin edustamiimme satuloihin satulaseppämme tekevät loppu viimeistelyn istuvuuteen yksilöllisesti hevosesi selän mukaan!

best_1
greenwich_olympian_finnish_flag_sirola
88_2
blue_crock_cantle_trim_with_swarovski_crystal_gusset
chris_11
crock_greenwich
previous arrow
next arrow

Meiltä satulan osto onnistuu myös osamaksulla ›